onsdag den 26. oktober 2011

Ped 2, bowling og Phraya Nakon



Denne uge på afdelingen har været præcis som den foregående, da jeg har haft den samme patient (havde jeg selv bedt om, da jeg gerne ville prøve at have et fast patientforløb). Men kan godt mærke nu, at det kunne være rart med nogle nye eller flere udfordringer. Hans tilstand har været stabil, så han har efter omstændighederne været frisk og hans bedstemor har derfor selv kunne tage sig af ham.

Dagene er gået meget med medicin, så vi er efterhånden ved at få en god rutine og vores vejleder lader os mere og mere stå helt alene med det.
Dog er det nogle gange rent held, hvis vi når at lave medicinen, da vi deler vores patienter med en masse thaistuderende, som møder ind før os. De er rigtig søde, og de er nogle gange mere opmærksomme på, at vi skal have lov at lave, det der er omkring vores patienter, end vores vejleder er. Men ja, fire studerende til en patient er lige i overkanten.


















Hele ugen har fra mandag til søndag været rolig. Der har været rutine i praktikken, og i weekenden var vi alle ude og spise og bowle. Hyggeligt at lave noget sammen allesammen, da det ikke er så tit, at alle har tid på de samme tider.
Lørdag til søndag havde vores første vejleder fra Ped 2 inviteret på tur sammen med hende og hendes kæreste. Det var så sødt af dem, og vi havde en dejlig tur til Phraya Nakon, som ligger 3-4 timers kørsel fra Bangkok. Da vi kom dertil var der vandring gennem stejle klipper for at komme hen til den nærmest øde strand, hvor vi skulle bo. Bortset fra tusindvis af myg var det et flot sted, og altid lækkert at bo på en strand :) Søndag startede vi dagen med at vandre 460 meter op af bjerg, for derefter at gå ned på den anden side. Hårdt når man har mistet al kondition i Thailand! Men smukt var det, da vi kom om på den anden side, hvor der var grotter over det hele. Midt i en lysning lå der et fint lille tempel, og på klipperne har flere konger skrevet deres navn. Vi kunne ikke blive dernede for evigt, så vi måtte bide det i os, og vandre den samme hårde tur tilbage til den anden side af bjerget, hvor aberne sprang over vores hoveder hele vejen. Dejlig og hyggelig aflsutning på en hård vandretur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar